Om os – Kontakt


Vi er ikke læger!

Vores hjemmeside indeholder alt lige fra de forskellige stofskiftesygdomme, følgesygdomme og behandlingsmuligheder samt oplysninger om medicin, de stammer fra andre stofskiftesyges erfaringer, samt informationer og bl.a. forskning fra eksterne kilder, med kildeangivelse, og tilladelser. Vi er selv patienter. Vi brænder for at formidle informationer om stofskiftesygdomme, såvel som følgesygdomme, symptomer, bivirkninger og individuel medicinering. Vores kæphest er, at kæmpe for, at blive synlige i sundhedssystemet.
Oversættelser på vores hjemmeside kan indeholde fejl og mangler. Oversættelserne er ikke udført professionelt, hvorfor der forekommer både stavefejl, kommafejl, og mere eller mindre skæve vendinger. En professionel gennemgang af siden vil kræve ressourcer, vi ikke har.

Alle spørgsmål omkring medicin og behandling, her på siden, bør altid understøttes af en læge.


Det er gratis at melde sig ind i vor lukkede Facebookgruppe Stofskiftesupport – vi er pt. ca. 20.500 medlemmer.

Meld dig ind i vores Facebook gruppe

Du kan kontakte os på email : info@stofskiftesupport.dk –
Vi modtager gerne donationer på MobilePay MyShop indtast nummeret 76463 i din MobilePay. (MobilePay Erhverv er ændret til MyShop de bruger ikke længere tlf. nr.)
Du kan indtaste nummeret som normalt i din MobilePay APP.


Ønsker du at melde dig ind i vores Frivillige Forening StofskifteSupport?
Det kan du gøre her: 
Meld dig ind i vores forening – alle informationer omkring foreningen findes på dette link.

DET DANSKE LÆGELØFTE LYDER SÅLEDES:

Efter at have aflagt offentlig prøve på mine i de medicinsk-kirurgiske fag erhvervede kundskaber, aflægger jeg herved det løfte, til hvis opfyldelse jeg end ydermere ved håndsrækning har forpligtet mig, at jeg ved mine forretninger som praktiserende læge stedse skal lade det være mig magtpåliggende, efter bedste skønnende at anvende mine kundskaber med flid og omhu til samfundets og mine medmenneskers gavn, at jeg stedse vil bære lige samvittighedsfuld omsorg for den fattige som for den rige uden persons anseelse, at jeg ikke ubeføjet vil åbenbare, hvad jeg i min egenskab af læge har erfaret, at jeg vil søge mine kundskaber fremdeles udvidede og i øvrigt gøre mig bekendt med og nøje efterleve de mig og mit fag vedkommende anordninger og bestemmelser.

Kilde: wikipedia.org

 

18700561_1413192655407431_4035259909632014189_o

Demonstration 2017

Nytorv i København

Print Friendly, PDF & Email

stofskiftesupport.dk

Du er ikke alene

Oversæt / Translate »