ATA nyhed – Er der håb?


Nyhed fra ATA –
de toneangivende ved behandling og medicinering af stofskiftet

The American Thyroid Association (ATA) var tilfreds med udfaldet af

Hypothyroidism Symposium afholdt 31. marts 2017 i Orlando, Florida.

Flere stofskifteeksperter holdt oplæg og fokus var de forskellige behandlinger for hypothyroidisme (lavt stofskifte).

Ved symposiet deltog også tre patientrepræsentanter, der talte om deres egne erfaringer med hypothyroidisme, samt videreformidlede erfaringer fra andre patienter i deres organisationer.

Talerne gjorde klart, at de nuværende behandlinger, herunder levothyroxin (Eltroxin/Euthyrox) alene, ikke synes at være en ideel behandling for alle stofskiftepatienter; et betydeligt antal patienter har fortsat symptomer og oplever forringet livskvalitet.

ATA er især taknemmelige for de mere end 12.000 patienter med hypothyroidisme, der svarede på undersøgelsen der var lagt ud online forud for symposiet. Foreløbige resultater blev drøftet på symposiet og bekræftede behovet for en bedre forståelse for behandling af hypothyroidisme. Arrangørerne af symposiet vil analysere undersøgelsens resultater detaljeret og en fuldstændig rapport vil snart være tilgængelig.

Den amerikanske Thyroid Association hørte budskabet fra patienterne, forstod deres bekymringer, og er fast besluttet på at fremskynde forskning til behandling af hypothyroidisme. Partnerskab med patienter og patientgrupper er nøglen til vores kollektive succes.

Med venlig hilsen,
The American Thyroid Association
Kilde:
https://atassoc.informz.net
https://www.thyroid.org/
https://www.thyroid.org/message-

Frit oversat af Anett Kromann
Udgivet 7.07.2017

Reglerne som ETA har foranlediget er de, de europæiske endokrinologer behandler og medicinerer europæiske stofskiftepatienter ud fra.  http://www.eurothyroid.com/

 

 

Print Friendly, PDF & Email

stofskiftesupport.dk

Du er ikke alene

Oversæt / Translate »