Supprimeret TSH og medicinering med Thyroid

 

Jeg har netop fået svar på min DEXA scanning, da jeg har været i behandling med medicinen Thyroid i 6 år.

Der har været fremsat udokumenterede påstande om, at stofskiftepatienter, der behandles med Thyroid, udvikler knogleskørhed (osteoporose), fordi TSH bliver supprimeret (undertrykt) med behandlingen af medicinen Thyroid.

Jeg er 61 år og gik i overgangsalder for 6 år siden, så derfor burde min risiko for udvikling af knogleskørhed være markant højere med Thyroid behandling efter overgangsalderen. Min DEXA scanning viser dog det modsatte!

Mon T3 hormonet i Thyroid i virkeligheden beskytter mod knogleskørhed – og ikke omvendt ?

Hvis man, som i mit tilfælde er velreguleret på Thyroid og blodprøverne ligger indenfor referenceværdierne for frit T3 og frit T4, så viser resultatet af en DEXA scanning med stor sandsynlighed, at Thyroid ikke medfører knogleskørhed, tværtimod!

 

Jeg må derfor være et rigtig godt eksempel på, at behandling med Thyroid og en supprimeret TSH ikke medfører knogleskørhed!

 

Mit BMD score for knogleskørhed ligger endda helt øverst oppe i det grønne område, med en BMD score på 1,425 og dermed meget højere end normalt. Det grønne område går endda kun til en BMD score på 1,4, så jeg ligger en anelse over den allerøverste grænse i det grønne område.

Jeg har aldrig taget Calcium tilskud, men jeg spiser til gengæld forskellige typer mælkeprodukter dagligt, tager tilskud af C og D vitamin!

Der skal gøres opmærksom på, at i det oprindelige opslag i vores Facebookgruppe Stofskiftesupport har flere oplevet tilsvarende.

 

Udgivet 8. september 2020
Med tilladelse til gengivelse.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Oversæt / Translate »