Lungerne og T4

Forskning –  T4 (Eltroxin og Euthyrox) – Thyroid

 

Ren, syntetisk T4, kan forårsage lungekræft, siger en undersøgelse foretaget i Italien.

 

Bemærk, at denne undersøgelse ikke viser, at alle T4 brugere kommer til at få lungekræft.

 

Patienterfaringer fra hele verden, har vist, at en procentdel af stofskiftesyge patienters behandling med syntetisk T4, kan resultere i fortsat lavt stofskifte symptomer; nu har forskerne fundet ud af, at en mono T4 behandling kan risikere, at udløse lungekræft.

Denne komplette undersøgelse blev offentliggjort den 8. august 2013, i tidsskriftet ”Reproduktive Biologi and Endokrinologi”, og det er bestemt ikke gode nyheder, hvis det er sandt. Mange patienter, med lavt stofskifte, kender allerede de mange bivirkninger T4 kan give. Forfatterne mener, at sammenhængen mellem lungekræft og mono T4 behandling var “markant”.

Med andre ord, patienter med lavt stofskifte, hæver udelukkende og kun deres T4 niveau (TSH). T4 medicin udelukker ikke fortsatte symptomer på lavt stofskifte, da det kan føre til en overproduktion af oxidativt stress (forklaring på oxidativt stress nederst på siden). Oxidativt stress er en kendt årsag til kræft og andre kroniske og autoimmune sygdomme. Med syntetisk T4 brug, er det specielt problematisk for lungekræft.

Oxidativ stress kan defineres som et signifikant fald i immunforsvaret.

 

Der er to primære konsekvenser

Din krop kan ikke afgifte sig selv, ej heller reparere eventuelle skader.

 

I undersøgelsen hedder det

Forekomsten af brystkræft, tyktarms, mave og lungekræft i 18 italienske regioner i løbet af 2010, blev sammenlignet med salget af T4 i 2009. Kvinder i alderen 30 til 84 år blev undersøgt for kræft. Denne aldersgruppe svarer til mere end 80% af forbrugerne af lægemidlet T4, og til omkring 99% af alle ondartede kræftformer. Sammenligningen mellem salget af T4 og kræft blev diagnostiseret med teknikken:

”Density Ellipser”. Alder og rygning blev inkluderet i undersøgelsen for lungekræft og blev bestemt med ”Sekventiel test”. Lungekræft var det eneste, som havde direkte forbindelse til mono T4 tilskud.

Det er særlig interessant at bemærke, at der ses Hypothyroide (underaktiv) resultater i øget oxidativ stress, men hvis man udelukkende indtager T4 medicin, er problemet det samme, forklarer undersøgelsen. “T4 kan ændre den oxidative balance i lungerne, og give et negativt udslag på grund af oxidativ stress.

“Forfatterne konkluderer, at “Hypothyroidisme/Myksødem (lavt stofskfte), også kan være årsag til udviklingen af lungekræft”, men undersøgelsen bør sende et vigtigt og alarmerende budskab om sammenhængen mellem T4  og lungekræft!

Hjemmesiden ”Green Med Info” fortæller også om den problematiske behandling af lavt stofskifte med T4. En af de største ulemper ved T4 er, at det er muligt, at din krop med med T4 ikke er i stand til, at konvertere tilstrækkeligt med T3 hormon, og dette kan derfor forårsage overdreven T4 aktivitet, dvs Hyperthyreoidisme (højt stofskifte symptomer). Der er også stor sandsynlighed for, at T4 ikke vil interagere korrekt med de cellulære receptorer og forhindrer, hvad der er tilbage af skjoldbruskkirtlens naturlige produktivitet – den vil blive blokeret. T4 vil hovedsagelig fungere som hormonforstyrrende i det øjeblik, at den er tænkt som en ” TSH lyddæmper”.

Denne T4 blokering/hormonforstyrrende, syntetiske form, vil også aktivere en negativ sløjfe i det endokrine system, der yderligere vil undertrykke den resterende skjoldbruskkirtel-funktion, hvilket vil resultere i atrofi (aftagende størrelse af et organ eller en celle).

Med alderen optræder atrofi i mange organer, en “selvopfyldende profeti “, hvis man kan sige det sådan.

 

Forskerne konkluderer

Overbevisende forskning indikerer, at Thyroid, er den overlegne vinder, overfor syntetisk hormon T4 – navnlig, hvad angår en bedre og lettere kropsvægt. “De patienter, der har skiftet til biokemisk, tørret stofskiftehormoner (Thyroid), har rapporteret langt bedre resultater gentagne gange.

 

Oplysning til de, der stadig kun indtager syntetisk T4

Millioner af Hypothyreose patienter fra hele verden, har rapporteret millioner af gener ved brug af syntetisk T4 medicin. Nu har vi en undersøgelse, der viser, at risikoen for at få lungekræft øges. Hvad er det næste. Det er ikke et kønt billede. Det er tid til at undersøge, hvorvidt dette kan have sin rigtighed – og fordomsfrit se på, hvad patienterne kommer til lægen med, af symptomer.

 

Tilføjelse

Bemærk, at denne undersøgelse ikke viser, at alle T4 brugere kommer til at få lungekræft.

Nogle mennesker, er på syntetisk T4 hele livet, og selvom der kan være mange elendige symptomer, og at det kan være en dårlig behandling, er det ikke sikkert, at man får lungekræft. Det skal blot siges, at forskerne bemærkede øget oxidativt stress, ved brug af mono T4 medicin, og at de så en sammenhæng mellem denne og lungekræft hos nogle. *Oxidativ stress er lig med en kemisk eller biofysisk stress i kroppen, som ikke skal forveksles med psykisk og følelsesmæssig stress.

Det oxidative stress stiger i takt med øget mængde af frie radikaler. Frie radikaler er betegnelsen for aggressive atomer, der prøver at stjæle ilt-atomer fra andre molekyler. Dannelse af frie radikaler er en naturlig proces i kroppens stofskifte.

Men hvis koncentrationen bliver for stor, er de cellenedbrydende dermed sygdomsfremkaldende. En øget mængde af frie radikaler kan være med til at fremme udviklingen af bl.a.:

 

  • Hjerte/karsygdomme
  • Åreforkalkning
  • Grå stær
  • Cancer
  • Barnløshed
  • Alzheimers
  • Gigtsygdomme
  • Diabetes

 

Der er risiko for at infektioner øges og inflammatoriske processer i muskler og led tiltager.

Oxidativ stress er lig med et kemisk eller fysisk stress i kroppen, som ikke skal forveksles med psykisk og følelsesmæssig stress. Det oxidative stress stiger i takt med øget mængde af frie radikaler. Frie radikaler er betegnelsen for aggressive atomer, der prøver at stjæle ilt-atomer fra andre molekyler.

Original kilde:
http://www.rbej.com/content/pdf/1477-7827-11-75.pdf
Uddrag frit oversat af Anne Raffay og Anett Kromann
Udgivet 12.07.2014
Opdateret 11. marts 2019

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Oversæt / Translate »