Spørgeskema fra DTU – Danmarks Tekniske Universitet

Et research team fra DTU, arbejder på at udvikle et hjemmeapparat til stofskiftepatienter

Tryk her for at udfylde spørgeskemaet

Dette spørgeskema er til for at blive klogere på patienter, der lider af stofskiftesygdomme og undersøge behovet for et hjemmeapparat til måling af TSH, (frit T3) og (frit T4). noteres som T3 og T4 i dette skema.

Med dette hjemmeapparat håber vi at kunne gøre det muligt for patienter at måle TSH, T3 og T4 uden at skulle til læge. Dette gøres ved at patienten prikker sig i fingeren og drypper et par dråber blod på en chip (sensor), der sættes ind i apparatet, som et slags USB stik (når du har apparatet vil du kunne købe de chips du skal bruge, hver chip kan kun bruges én gang hver). Apparatet er forbundet til din smartphone via. bluetooth og så kan du starte testen i en tilhørende app.

Projektet er i en meget tidlig fase og det kan tage tid før projektet bliver til virkelighed, men nu har du muligheden for at bidrage og sætte skub i tingene med dit synspunkt.

Undersøgelsen er anonym og resultaterne vil blive analyseret og præsenteret, for at skabe opmærksomhed på efterspørgslen på løsninger til stofskiftepatienter.

Tusind tak for dit bidrag!

 

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Oversæt / Translate »