Meld dig ind – eller betal din årlige kontingent

Meld dig ind – eller betal din årlige kontingent

DKK 50,00

Du kan melde dig ind via kortbetaling. Du bedes udfylde formularen du kommer til når du har trykket på kurv, så sørger vi for resten. Du vil få tilsendt mail med alle relevante informationer og en faktura og dit medlemsnummer separat.


Er du eksisterende medlem hos os
, har du også muligheden for at betale din årlige kontingent for 2019 med Visa eller Mastercard, når du har modtaget din årlige faktura fra os.

 

Beskrivelse

Årlig kontingent kr. 50,- og kontingentopkrævninger for eksisterende medlemmer udsendes i begyndelsen af det nye år. Nye medlemmer som melder sig ind fra og med 1. november, vil ikke blive opkrævet kontingent for det følgende år.

Alle informationer vil blive behandlet fortroligt på krypteret e-mail.

Link til Persondatapolitik:   Persondatapolitik    Vilkår og betingelser

Bemærk:

Når du melder dig ind i vores forening, registrerer vi dig til nyhedsbreve, som du løbende vil modtage.
Ofte vil dette nyhedsbrev havne i din spammappe eller i uønsket mail, så kig der.

Foreningen StofskifteSupports formål

Foreningen StofskifteSupport søger at forbedre vilkårene for alle stofskiftepatienter i Danmark – uanset køn, alder og etnicitet – og uanset typen af og årsagen til stofskiftelidelsen. Vi arbejder for hurtigere diagnosticering, flere valgmuligheder i medicinering og bedre dialog med sundhedsvæsenet, blandt andet ved at øge både patienternes og lægernes viden om stofskiftesygdomme, herunder bredere viden om de forskellige behandlingsmuligheder, der findes, og andre faktorer, der spiller ind for at behandlingen skal være vellykket.

Foreningens mål har to ben; fokus på patienten selv og fokus på den samfundsmæssige udvikling i forhold til behandling af stofskiftepatienter, som vi arbejder på:

Patienten selv 

  • At løfte patienternes egen viden om stofskiftesygdomme; herunder at give adgang til information om forskellige behandlingsmuligheder og andre faktorer, der kan spille ind i et sygdomsforløb. Samlet set en mulighed for at finde relevante informationer, som kan gøre patienten til en bedre advokat for sig selv.
  • Dette gøres blandt andet ved hjemmesiden, stofskiftesupport.dk, Facebookgruppen Stofskiftesupport, foldere der distribueres på relevante steder, herunder lægeklinikker, hospitaler, biblioteker, helsebutikker m.fl., foredrag, medlemskomsammen.

Vi arbejder for at påvirke den samfundsmæssige udvikling i forhold til behandling af stofskiftepatienter

  • Herunder ansvarshavende Politikere – Lægemiddelstyrelsen – Sundhedsstyrelsen – Endokrinologer o.a. således at fokus på stofskiftesygdomme øges og behandlingen forbedres. Dette gøres blandt andet ved konstant at holde os ajour med forskning og udvikling, hvorfor vi straks kan kommunikere til de ansvarshavende, så snart det er nødvendigt
  • Vi henvender os proaktivt til medierne, til Folketinget, til regionerne og til Endokrinologerne med ønske om tiltag, som kan forbedre vores vilkår.
  • Især søger vi dialogen med de ansvarshavende

Vi modtager gerne donationer på MobilePay MyShop indtast nummeret 76463 i din MobilePay. (MobilePay Erhverv er ændret til MyShop de bruger ikke længere tlf. nr.) Du kan indtaste nummeret som normalt i din MobilePay App.

Vi tæller pt. 1660 medlemmer i foreningen – foreningen blev oprettet i 2014.

Betalinger fra udlandet:

Swift-kode: DABADKKK
Iban-nr. : DK8730000011534341

PS. Det er gratis at være medlem af vores gruppe på Facebook “Stofskiftesupport”. Vi tæller ca. 22.000 medlemmer i gruppen.   Meld dig ind her

Print Friendly, PDF & Email

stofskiftesupport.dk

Du er ikke alene

Oversæt / Translate »