Lægerne Flytlie – Opdatering

Kære Patienter i StofskifteSupport

I henhold til sagen, hvor Styrelsen for Patientsikkerhed muligvis vil indskrænke vores mulighed for udskrivelse af Thyroid, så regner vi med afgørelse i slutningen af november (vi ved ikke om afgørelsen tager dage eller uger). Det er vigtigt for os at fortælle, at vi under alle omstændigheder fortsætter vores lægevirksomhed. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at lave en redegørelse til styrelsen med god dokumentation. Dette betyder også at vores fokus lige nu er rettet mod at kæmpe for fortsat at kunne hjælpe jer, og vi håber på forståelse for, at vi ikke ikke kan følge med på mail/telefon henvendelser.

Vi har fuld forståelse for at denne sag giver anledning til bekymring, utryghed og frustration, det gør den også hos os, men før slutningen af november ved vi reelt ikke, hvor vi står.

Vi er også nødsaget til kun at skrive recepter til dem der reelt mangler medicinen nu og her. Opfølgning/svar på blodprøver osv. foregår som det plejer.

Vi er meget kede af situationen. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at vores behandling er acceptabel for systemet.

Det er vigtigt at I ved at opslaget hos Stofskiftesupport bygger på en henvendelse fra os. Det betyder at information i opslaget stammer fra os. Der blev meldt ud at 27. oktober er afgørelsen, men det er derimod deadline for vores redegørelse. Derfor vil der gå længere tid før vi har den reelle afgørelse. Vi beklager denne misforståelse. Vi syntes det var det mest reelle at I blev informeret om risikoen inden afgørelsen var endelig, men vi er også klar over at det har medført meget bekymring.
Det er vigtigt at I ved at vi ikke bevist ønsker at skabe panik, men vi ser det som en reel risiko, og synes at det er vigtigt at I var varslet om denne. Det er også vigtigt at I forsat har tillid til Stofskiftesupport. De gør et uvurderligt stykke arbejde.

Vi er så taknemmelige for den opbakning I giver vores klinik.

Vi er meget berørte af jeres situation og vil som skrevet bruge alt vores tid til at få lavet en redegørelse, så vi forhåbentlig kan fortsætte med at hjælpe jer.

Kærlig hilsen
Helene og Søren Flytlie

 

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up
Oversæt / Translate »