Hent vores App

Denne App er udviklet af patienter med stofskifteproblemer, og er ment som en hjælp til selvhjælp til de mennesker, som ikke opnår en tilfredsstillende bedring af deres symptomer trods behandling med stofskiftemedicin.
App’en er også til dem, som gerne vil vide mere om stofskiftet. Den er udviklet som en kombination til vores hjemmeside, du kan gå ind og se uddybende beskrivelser på det, der er skrevet i App’en.

Vi har en lukket Facebookgruppe, som du kan melde dig ind i. Vi tæller idag mere end 18.000 medlemmer.

Du kan også melde dig ind i vores frivillige Forening StofskifteSupport- tryk på linket og udfyld formularen, og vi sørger for resten – Indmeldelse i Foreningen   Medlemsprisen er kr. 50,- pr år.

Højt stofskifte vil blive nævnt ganske kort, men ellers henvises til vores hjemmeside.
Vi er ikke læger, men arbejder sammen i netværk i Danmark og i andre lande. Alt hvad der kommer af ny forskning deler vi med hinanden. Det kommer bl.a fra USA og Canada – men også fra fx England, Norge, Sverige, Mexico m.fl.

Der sker meget på stofskifteområdet i disse år. Nogle læger vælger at tage på kursus for at opdatere sig i sygdommen og dens problematikker. Endokrinologer er uddannet i hormonsygdomme. Mange af dem er specialister i fx diabetes eller knogleskørhed. Der er ikke mange endokrinologer, der er specialister i stofskiftesygdomme i Danmark.

Med App’en får du også et program som kan scanne stregkoder. En ting som kan være nyttig, f.eks. på medicinpakninger.

Hent App til Iphone  Hent App til Android

Opdateret 27.10.2017

Print Friendly, PDF & Email

stofskiftesupport.dk

Du er ikke alene

Oversæt / Translate »